Min historie

Jeg er 43 år, gift og har to barn på 21 og 17 år, og jobber som pedagog i en barnehage.

Så lenge jeg kan huske har jeg tidvis hatt lite energi og overskudd. Iallfall en gang i måneden var jeg utslått, følte meg kjempesliten og måtte bare ligge i senga en til to dager, eller på sofaen for å lade opp batteriene. Dette skjedde som oftest i helgene. Ellers var det ofte å slappe av på sofaen i hverdagene etter jobb.

Jeg har alltid vært relativt aktiv, likt å holde meg i god form. Trenet en del og elsker å gå på fjellturer. Opptatt av kosthold, prøve å spise sunt selv om min største svakhet har vært sjokolade.

Selv om jeg var opptatt av å holde meg i form og tenke kosthold gikk jeg faktisk gradvis opp i vekt. Uansett hva jeg prøvde på, klarte jeg aldri å komme ned i min idealvekt. Det var ganske frustrerende.

I mange år har jeg slitt med Fruktosemalabsorbjon. Hvis jeg får for mye inntak av fruktose i kroppen, blir jeg veldig oppblåst, får luftplager og vondt i magen.

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt et stort søvnproblem. Jeg brukte å grue meg for å legge meg om kvelden. Det var vanskelig å sovne, våknet alltid midt på natten og det var ikke lett å få sove igjen.

 

 

 

Næringsprodukter

Jeg hadde i lengre tid visst om at ei venninne brukte noen næringstilskudd hun var veldig fornøyd med. I slutten av August 2016 tenkte jeg at jeg også ville prøve produktene. Faktisk bestilte jeg tilskudd til hele familien. Da jeg kom hjem med dette var mannen min ganske skeptisk, men vi bestemte oss for å gi dette en sjanse, og det har ingen av oss angret på. Tilskuddene har kommet for å bli her i huset.

Vår datter på 15 år hadde i lang tid slitt med tomme jernlagre. Tatt jerntabletter hver dag i et halvt år, hvor det så ved ny kontroll viste seg at det ikke hadde skjedd noe endring. Hun begynte med tilskuddene og tok nye prøver etter en måned. Det viste seg at hun da hadde fått fylt opp jernlagrene. Vi merket fort at hun fikk mer energi og overskudd. Ble mer glad og opplagt i hverdagen og mer fokusert på skolen. Hun fikk også bedre karakterer.

Selv kjente jeg også raskt en positiv endring i hverdagen. Jeg følte meg lettere til sinns, fikk mer energi, søtsuget etter sjokolade forsvant, magen ble mye mer balansert og jeg begynte faktisk å sove bedre.

 

Rensekur

I løpet av en måned gikk jeg ned 7 kg. Har aldri spist så mye mat og følt meg så mett før, og likevel raste jeg ned i vekt, og 11-12 uker etter at jeg endret kostholdet hadde jeg gått ned 12 kg. Jeg nådde min idealvekt, noe jeg før ikke hadde klart på over 20 år. Jeg har opparbeidet meg ei mye høyere forbrenning. Vekta holder seg stabil, jeg tenker ikke på vekta mer. Men det beste av alt er at jeg bobler over av energi og livsglede. Sover veldig godt om natten. Føler meg opplagt og gleder meg til en arbeidsdag i barnehagen med mye fart og høyt tempo. Har overskudd og energi når jeg kommer hjem til både å trene og være sosial med familie og venner.

 

Send meg en mail så skal du få mer informasjon

 

 

Vil du vite mer?

Registrer din mail her så sender vi deg mer informasjon!