Kosthold

Kosthold og livsstilsendring

Ved bruk av næringstilskuddene og endring av kosthold kan du oppleve en skikkelig helsegevinst der du renser kroppen for slagg og avfallsstoffer, mange opplever stabilisering av blodtrykk og blodsukker, fjerner fettet i blodårene, kan stabilisere stoffskiftet og gi bedre livsenergi. Det farlige magefettet reduseres og man opplever vektreduksjon. Vektnedgangen er individuell og varierer fra person til person.

Det som er spesielt for denne livsstilsendringen er man med å spise mye proteinrik mat og bruk av de rette tilskuddene reduserer det farlige bukfettet og at muskelmassen forblir. Dette bidrar til optimal forbrenning.

 

Min erfaring

Min erfaring av min livsstilsendring er at jeg gikk ned 7 kg på under en måned og det uten å sulte meg. Flere ganger var jeg faktisk så mett at jeg ikke klarte å spise opp all maten. Etter denne måneden spiste jeg sunt og normalt i ukedagene og koset meg med det jeg ville i helgene. Har på mange måter endret livsstil der jeg har tatt helgekosen tilbake.

På 11-12 uker gikk jeg ned totalt 11 kg. Har nå min idealvekt, den har stabilisert seg. Ikke vært så lett siden jeg var 18-19 år. Det jeg før ikke hadde klart på over 20 år klarte jeg altså på bare 11-12 uker med min nye livsstil.

Min nye livsstilsendring passer meg helt perfekt. Det beste er at jeg opplever at jeg stadig får mer energi og overskudd, føler meg glad, fresh og opplagt i hverdagen. Magen som tidligere var trøblete, er nå balansert. Jeg sover utrolig godt om natten, noe jeg aldri gjorde før. Føler meg frisk og opplagt i hverdagen og har masse livsenergi.

 

En rekke mennesker nært og fjernt har samme erfaringer! 

 

Er det din tur nå? 

 

Ta kontakt og jeg gir deg mer info om kostholdsplanen.

 

Vil du vite mer?

Registrer din mail her så sender vi deg mer informasjon!